Какви услуги предлагаме?

Професионалистите на Беър Билдърс ООД предлагат пълна гама от строителни услуги за изграждането или обновяването на вашия дом, магазин или офис. Назависимо дали става въпрос за ново строителство или ремонтиране на стар апартамент, ние можем да се погрижим за всеки един детайл до постигане на желания от Вас резултат.

Оферта за строителните ремонти можем да предоставим след оглед, който е безплатен и съобразен с удобното за вас време. Ценообразуването се прави в зависимост от основата и сложността на конкретния обект, от това дали желаете материалите да бъдат включени в цената или вие ще се ангажирате със закупуването им. А може би ще пожелаете да видите и двата варианта – решението е Ваше. Офертата ще бъде подробно разяснена и прозрачна за всички наши частни и бизнес клиенти.

Някои от видовете строителни услуги може да не са упоменати тук, но винаги можете да се свържете с нас и ние ще предоставим пълна информация за всичко, което Ви интересува.

За да се запознаете по-добре с нашата работа, може да разгледате и снимки от нашите завършени проекти.

Монтаж на гипсокартон
гипсокартон

Зидане на стени
Зидане

Грубо строителство
Грубо строителство

Доверете се на нас и нашите партньори за всички услуги, от които се нуждаете

Съзнаваме, че въпреки широката гама от строителни услуги, които предлагаме, има такива, които не покриваме. Ние можем да ви свържем в нашите партньори, които работят в сферата на интериорния дизайн, проектиране на мебели, проектиране и строеж на сгради, подмяна на алуминиева и PVC дограма и др. 

Нашата цел е Вие да получите всичко, от което се нуждаете. 

какво да очаквате?

За да задоволим Вашите очаквания и нужди, ние предлагаме: